جمعه, ۱۵ آذر ۱۳۹۸ ۱۱:۵۱ ۶۲
طبقه بندی:
  • اخبار
  • اخبار کارگروه ها
  • اخبار ویژه
چچ

دکترکریمی در گفتگو با شبکه خبر: وضع عوارض و مالیات بیمه نامه ها را گران می کند

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با تاکید بر اینکه وضع عوارض و مالیات، بیمه نامه ها را گران می کند، گفت: وقتی ما برای یک بیمه نامه انواع عوارض و مالیات های مختلف را وضع می کنیم، این بیمه نامه گران می شود، بنابراین مردم انگیزه لازم برای خریداری بیمه نامه پیدا نمی کنند.

دکترکریمی در گفتگو با شبکه خبر: \r\n\r\nوضع عوارض و مالیات بیمه نامه ها را گران می کند

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، دکتر سید محمد کریمی روز چهارشنبه در برنامه گفت وگوی 18.30 شبکه خبر و به مناسبت روز بیمه، دو موضوع فرهنگ سازی و حمایت از دولت ها از صنعت بیمه را عوامل مهم توسعه این صنعت در جامعه دانست.
وی با تاکید بر اینکه افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه نشان دهنده توسعه یافتگی آن کشور است، تصریح کرد: فکر می کنم با توجه به اینکه مردم ما از فرهنگ بالایی برخوردارند و اگر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی دقیق و گسترده ای در این زمینه صورت گیرد می توان به توسعه ضریب نفوذ بیمه در جامعه امیدوار بود.
دکتر کریمی با تاکید براینکه شرکت های بیمه نیز می توانند با برخوردهای خوب با جامعه و تسریع و تسهیل پرداخت خسارت ها مردم را به خرید بیمه نامه ترغیب کنند، ادامه داد: از طرف دیگر در کشورهای توسعه یافته که ضریب نفوذ بیمه بالایی دارند، کمک های دولت در این زمینه بسیار مهم است و مردم نیز از حتما از آن استقبال می کنند، البته این منطقی قوی در کشورهای توسعه یافته و با ضریب نفوذ بیمه بالا است.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، گوشواره هایی سنگین را که به عنوان هزینه به بیمه نامه ها اضافه شده را از عوامل اصلی افزایش هزینه بیمه نامه ها دانست و اظهار داشت: البته فرهیختگانی که کشور را اداره می کنند، می دانند که کشور باید بدون نفت و با مالیات اداره شود اما اگر بنا شود که چندین نوع عوارض و مالیات های مختلف به بیمه نامه ها افزوده شود، بیمه نامه ها بسیار گران خواهد شد.
وی افزود: این درحالی است که در کل دنیا بیمه ها از معافیت های مالیاتی برخوردارند، به همین جهت از نمایندگان مجلس و دولت محترم درخواست دارم مطابق کشورهایی که از ضریب نفوذ بیمه بالا دارند، برخورد شود و به بیمه ها با مساعدت بیشتری برخورد کنند.
دکتر کریمی گفت: اگر بیمه های عمر مشمول مالیات بر ارزش افزوده شوند و بخواهیم از بیمه نامه های فروخته شده عوارض مختلف دریافت کنیم، انگیزه برای خرید انواع بیمه نامه ها کم خواهد شد و لذا ضریب نفوذ بیمه هم کاهش خواهد یافت.
وی همچنین در پاسخ به سخنان محمد مسیحی معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور که در این برنامه اعلام کرد با حذف مالیات بر بیمه نامه های عمر تغییری در ضریب نفوذ آن در کشور ایجاد نمی شود، گفت: ما باید با یک منطق، سیاست های مالیاتی کشور را اجرا کنیم، و آن منطق این است که در تمامی دنیا بیمه های عمر و زندگی از پرداخت مالیات معاف هستند.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران ادامه داد: نمی شود سازمان امور مالیاتی، مالیات پنهان در جامعه را رها کند و بر روی موضوعی که در تمامی دنیا معاف از پرداخت مالیات است، خواهان دریافت مالیات باشد.

 

آدرس کوتاه شده: